Georges Bruck, Bloc de Foie Gras d'Oie, ganzenleverpaté blok. 145 gram.
100% ganzenlever met 3% truffel in D-vormig blik.
Plaats de Foie Gras enkele uren in de koelkast voor het serveren. Snij het met een scherp mesje, afgespoeld in heet water (en gedroogd).
Georges Bruck is opgericht in 1852 en is een traditioneel familiebedrijf in Straatsburg, Frankrijk. Vandaag, met vijf generaties expertise in het bedrijf, produceert Georges Bruck de beste foie gras in de Elzas. Georges Bruck Foie Gras Semi-gekookt met Madeira is eendenlever gekookt in bouillon vervolgens geplaatst in een glazen pot met zout en kruiden. Het wordt dan bedekt met bouillon dat uitloopt in een natuurlijke gelei. Deze gastronomische delicatesse heeft een zachte smaak die zoet, rijk en smeuïger is. Serveer vers met gekonfijte zoete ui, cornichons en licht geroosterd brood.
Ingrediënten: ganzenlever, truffel 3%, zout, kruiden, conserveermiddel: natriumnitriet.
Voedingswaarde per 100g: Energie 1876kJ/451kcal; Vet 45,1g waarvan verzadigde vetzuren 18,6; Koolhydraten 2,3g waarvan suikers 2,3g; Eiwit 9,3g; Zout 1,54g.
© 2022 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl