Een mini-kaartendoos van prachtige Franse nougat gemaakt in de Provence.
• 3 gewone calissons
• 3 frambozen calissons
De calisson, een banketbakkerij gemaakt volgens de puurste Franse traditie in de Provence, is gemaakt van gekonfijt fruit en amandelen gegarneerd met royal icing, allemaal geplaatst op een basis van ongezuurd brood. Deze delicate delicatesse met een bijzondere vorm, dicht bij een amandel, is al sinds de 15e eeuw een authentieke Provençaalse specialiteit. We bieden het hier aan in zijn klassieke versie en in een smakelijke frambozenvariant.
Ingrediënten:
Frambozen Calisson: suiker, amandelen, glucosesiroop (tarwe), frambozenjam, bevochtigingsmiddel sorbitol, invert suiker, aroma, eiwit, ongezuurde brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie), conserveermiddel: Kaliumsorbaat E202, kleursel: E120 , Plain Calisson: amandelen, gekonfijte meloen (meloenen, tarwe glucose-fructosestroop, sinaasappelschil, zuurteregelaar: citroenzuur), suiker, poedersuiker, lavendelhoning, siroop invertsuiker, glucosestroop, natuurlijke oranjebloesem extract, gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, fructosestroop, suiker, conserveermiddel: kaliumsorbaat E202, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: sulfieten), ongezuurde brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie), eiwit
verpakkingsgrootte:
KLEURCODE:ROOD
© 2025 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl