Riso Scotti Risotto Tartufo, glutenvrij, 210 gram.
Bereidingswijze:
Giet de inhoud van de zak in een pan met 600 ml koud water. Meng en breng aan de kook. Laat 12 minuten koken zonder deksel op middelhoog vuur, af en toe roeren tot het water volledig is opgenomen. Voeg een klodder boter en wat Parmigiano Reggiano-kaas toe voor een romiger risotto.
Ingredïenten:
Carnaroli rijst 91,4%, rijstmeel, groentebouillon (zout, natuurlijke aroma's, dextrose, aardappelzetmeel, suiker, kruiden, ui, knoflook, tomaat), zout, natuurlijke aroma's, rijstzetmeel, olijfoliepoeder, champignonpaddestoelen (agaricus bisporus) , smaak, zomertruffel (tuber aestivum vitt) 0,2%, ui, glucosestroop, melkeiwit.
KLEURCODE:BRUIN
© 2025 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl