 l'Antica Madia Pappardelle, 250 gram.
 l'Antica Madia Pappardelle, 250 gram.
Om fettuccine alla papalina te bereiden, snijdt u de rauwe ham eerst in plakjes en vervolgens in reepjes. Zet een pan met anti-aanbaklaag op het vuur en smelt de boter. Laat de fijngesneden ui 8 minuten fruiten in de boter en voeg een pollepel water toe op kamertemperatuur. Voeg de rauwe ham toe die u eerder in reepjes hebt gesneden, meng met een keukenspatel en laat nog 2 minuten koken. Eenmaal klaar, zet het uit en zet het opzij. Zet een pan met gezouten water op het vuur en breng aan de kook. Kook de fettuccine al dente gedurende 3 minuten. Breek intussen de eieren in een kom, voeg de room toe en meng krachtig met de garde. Voeg de geraspte kaas toe, meng opnieuw en voeg ten slotte zout toe. Zodra de nodige tijd is verstreken, giet je de fettuccine af en giet je ze direct in de pan met de saus. Bak ze een paar minuten om smaak toe te voegen; Zet het vuur uit en voeg het eimengsel toe en verdeel het gelijkmatig over de pasta.
Meng snel om alle ingrediënten goed te combineren en breng op smaak met peper.
KLEURCODE:ZWART
© 2025 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl