Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Chiostro di Saronno Mini Panettone

€ 5,25 per stuk
Minimum aantal is 3 voor € 15,75 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

 Chiostro di Saronno Mini Panettone, 100 gram.

 

 WILT U GROTERE AANTALLEN BESTELLEN? VUL DAN ONS CONTACTFORMULIER IN VOOR EEN PASSENDE OFFERTE!

Chiostro di Saronno Mini Panettone met rozijnen en gekonfijt fruit, in metalen blik. De Panettone Chiostro di Saronno wordt geproduceerd volgens het traditionele recept en volgens traditionele criteria, door middel van een langzame en natuurlijke rijsbehandeling en alle ingrediënten, van bloem tot melk, eieren tot boter, gekonfijt fruit tot gist, zijn van natuurlijke oorsprong, strikt vers en echt, vrij van conserveermiddelen en kleurstof.

Chiostro di Saronno Mini Panettone met zijn moderne varianten heeft een bijzondere smaak die alleen wordt versterkt door bepaalde soorten wijn te combineren. De wijn voor Panettone moet zoet geurig zijn en met een delicate smaak die de smaaknuances van de ingrediënten Panettone-dadels zoals een Moscato of Passito niet domineert. Zet Panettone in de magnetron (3 minuten laag vermogen) of in de oven op lage temperatuur vlak voor het serveren; op deze manier heb je een zeer geurige cake. Geroosterde sneetjes van dit brood kunnen worden geserveerd met cappuccino bij het ontbijt of als middagsnack bij espresso. Wentelteefjes met panettone serveren is een andere optie. Ingrediënten Tarwemeel, rozijnen 17%, verse eieren, boter (melk), suiker, gekonfijte sinaasappelschillen 6% (sinaasappelschillen, glucose-fructosestroop, suiker, aanzuren: citroenzuur), melk, verse eigeel, natuurlijke gist (tarwe) , emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, glucosestroop, smaakstoffen, cacaoboter, zout. Kan sporen bevatten van noten en soja. Zie de vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bewaar in een koele, droge plaats.

Met zijn karakteristieke vorm is Panettone de speciale kersttaart van Milaan met een oude en nobele traditie. Technisch gezien is het een soort zoet brood; Het wordt gemaakt tijdens een lang proces waarbij het deeg wordt uitgehard, dat zuur is, vergelijkbaar met zuurdesem. Het rijsproces alleen al duurt enkele dagen, waardoor de cake zijn kenmerkende luchtige eigenschappen krijgt. Het bevat gekonfijte sinaasappel, citroen en citroenschil, evenals rozijnen, die droog en niet doorweekt worden toegevoegd. Er zijn veel andere variaties beschikbaar, zoals naturel of met chocolade. Het wordt geserveerd in plakjes, verticaal gesneden, vergezeld van zoete warme dranken of een zoete wijn. Volgens de legende wilde aan het einde van de veertiende eeuw een banketbakker van het hof van visconti een taart bakken voor zijn geliefde, maar tijdens de bereiding ging er iets mis en steeg het deeg buiten alle proporties. Op deze manier werd de panettone geboren, een heerlijk recept gereproduceerd door Chiostro di Saronno, een luchtige delicatesse om de magische sfeer van Kerstmis aan te wakkeren. 

 

 

 

KLEURCODE:ROOD

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.