Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Chiostro di Saronno Panettone Gin & Lemon

€ 22,85 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

  Chiostro di Saronno Panettone Gin & Lemon, 750 gram.

 WILT U GROTERE AANTALLEN BESTELLEN? VUL DAN ONS CONTACTFORMULIER IN VOOR EEN PASSENDE OFFERTE!

Panettone met rozijnen en gin met gin custard en gekonfijte citroenschil, met de hand verpakt. De Panettone Chiostro di Saronno wordt geproduceerd volgens het traditionele recept en volgens traditionele criteria, door middel van een langzame en natuurlijke rijsbehandeling en alle ingrediënten, van bloem tot melk, eieren tot boter, gekonfijt fruit tot gist, zijn van natuurlijke oorsprong, strikt vers en echt, vrij van conserveermiddelen en kleurstof.

Chiostro di Saronno Panettone Gin & Lemon komt voort uit het verstandige gebruik van ingrediënten van topkwaliteit en de zoektocht naar nieuwe smaken en smaken, om traditie te combineren met moderniteit Ingrediënten: tarwebloem, rozijnen 13%, gin banketbakkersroom 12% (glucosestroop, suiker, water, gin likeur 10%, palmolie, gezoete eidooier (suiker, eigeel), melkroom, boter, gemodificeerd maïszetmeel, geleermiddel: pectine, citroensapconcentraat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma's, kleurstoffen: E171 - E 160a), boter, eieren, suiker, gekonfijte citroenschilpasta 4,4% (citroenschillen, glucose-fructosestroop, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur), eigeel, melk, natuurlijke gist (tarwe), jeneverlikeur 1,7%, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, glucosestroop, aroma's, cacaoboter, zout. Bevat mogelijk noten en soja. Zie de vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bewaar in een koele, droge plaats.

Met zijn karakteristieke vorm is Panettone de speciale kersttaart van Milaan met een oude en nobele traditie. Technisch gezien is het een soort zoet brood; Het wordt gemaakt tijdens een lang proces waarbij het deeg wordt uitgehard, dat zuur is, vergelijkbaar met zuurdesem. Het rijsproces alleen al duurt enkele dagen, waardoor de cake zijn kenmerkende luchtige eigenschappen krijgt. Het bevat gekonfijte sinaasappel, citroen en citroenschil, evenals rozijnen, die droog en niet doorweekt worden toegevoegd. Er zijn veel andere variaties beschikbaar, zoals naturel of met chocolade. Het wordt geserveerd in plakjes, verticaal gesneden, vergezeld van zoete warme dranken of een zoete wijn. Volgens de legende wilde aan het einde van de veertiende eeuw een banketbakker van het hof van visconti een taart bakken voor zijn geliefde, maar tijdens de bereiding ging er iets mis en steeg het deeg buiten alle proporties. Op deze manier werd de panettone geboren, een heerlijk recept gereproduceerd door Chiostro di Saronno, een luchtige delicatesse om de magische sfeer van Kerstmis aan te wakkeren.

 

 

 

 

KLEURCODE:DONKERBLAUW

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.