Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Lazzaroni Amaretto Kersen

€ 11,25 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

 Lazzaroni Amaretto Kersen, 400 gram.

 

Lazzaroni Amaretto Kersen.

Wilde zwarte Amarena kersen gedrenkt in Lazzaroni Amaretto-gearomatiseerde suikersiroop. Alleen de allerbeste zwarte Amarena-kersen worden zorgvuldig geselecteerd,  gezoet voor cocktails, desserts, cakes of ijsjes te garneren.

INGREDIËNTEN: Kersen, suikerstroop (suiker + glucose + water), zuur geconcentreerd kersensap, citroenzuur, Amaretto Lazzaroni-aroma, kleuren E163 (anthocyanen). 50% gekonfijte kersen - 50% siroop.  Bevat 50% gekonfijte kersen en 50% siroop. Bevat geen alcohol. Er worden geen verdikkingsmiddelen en geen conserveermiddelen gebruikt. Gemaakt van wilde, zwarte amarena kersen uit de regio Apulië in Italië.

HOUDBAARHEID: Theoretisch: 42 maanden; vermeld (ten minste houdbaar tot einde) 36 maanden.

GEBRUIK: De geprefereerde cocktailgarnituur voor veeleisende barmannen en mixologen: elke hele, donkerrode, ontpitte kers heeft een zoete scherpe smaak die elke cocktail zal verbeteren. Verbeter je cocktailgarnituur met de verfijnde smaken van Lazzaroni Amaretto Italiaanse cocktailkersen. Deze gastronomische kersen zijn niets zoals de felrode, plakkerige zoete maraschino-kersen die worden gebruikt in duikstaven over de hele wereld. In plaats daarvan worden ze liefdevol vervaardigd door Lazzaroni, het bedrijf dat sinds 1851 authentieke Italiaanse Amaretto maakt. De kersen zijn zorgvuldig gedrenkt in een speciale siroop die zwaar afhankelijk is van de zoetheid van Amaretto om hun natuurlijke scherpte te compenseren. Of je nu een Manhattan wilt maken dat echt watertanden of iets bijzonders toevoegt aan je volgende ijscoupe, deze Amaretto-cocktailkersen van Lazzaroni zijn net zo veelzijdig als heerlijk.

SMAAK: Geweldig als ingrediënt of garnering op voorgerechten of desserts, vooral op ijs; zodra de kersen klaar zijn, is het mogelijk om de siroop te gebruiken voor dorstlessende longdrinks, ijslollies, waterijsjes en milkshakes; door de siroop aan verse melk toe te voegen, krijg je verse en smakelijke shakes.  Gemaakt van wilde, zwarte amarenakersen uit de regio Apulië in Italië. Op smaak gebracht met Lazzaroni Amaretto, gebaseerd op recept van beroemde Amaretti Chiostro di Saronno-koekjes. Lazzaroni maakt sinds 1851 authentieke Italiaanse Amaretto Lazzaroni in Saronno, Italië.

 

Ook interessant

€ 13,75

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.