Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Georges Bruck Foie gras

€ 26,85 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

 Georges Bruck Foie Gras d'Oie tranches. 100% ganzenleverpaté in 2 schijven, 75 gram.

Plaats de Foie Gras enkele uren in de koelkast voor het serveren. Snij het met een scherp mesje, afgespoeld in heet water ( en gedroogd).

Georges Bruck is opgericht in 1852 en is een traditioneel familiebedrijf in Straatsburg, Frankrijk. Vandaag, met vijf generaties expertise in het bedrijf, produceert Georges Bruck de beste foie gras in de Elzas. Georges Bruck Foie Gras Semi-gekookt met Madeira is eendenlever gekookt in bouillon  vervolgens geplaatst in een glazen pot met zout en kruiden. Het wordt dan bedekt met bouillon dat uitloopt in een natuurlijke gelei. Deze gastronomische delicatesse heeft een zachte smaak die zoet, rijk en smeuïger is. Serveer vers met gekonfijte zoete ui, cornichons en licht geroosterd brood.

Ingrediënten: ganzenleverpaté, zout, kruiden, natriumnitriet.

Voedingswaarde per 100g: Energie 1876kJ/451kcal; Vet 45,1g waarvan verzadigde vetzuren 18,6g; Koolhydraten 2,3g waarvan suikers 2,3g; Eiwit 9,3g; Zout 1,54g.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.